Starterslening

Als starter kunnen wij je goed begeleiden!

Ben je een starter op de woningmarkt en merk je dat je op sommige momenten net iets meer hypotheek nodig hebt dan je op dit moment kunt financieren? Gelukkig bieden veel gemeentes ondersteuning met startersleningen, soms exclusief voor nieuwbouw en in andere gemeentes ook voor bestaande woningen. Bij Wilms Hypotheken begrijpen we dat dit proces overweldigend kan zijn. Daarom zijn wij dé ideale partner om starters te begeleiden, zeker in combinatie met de mogelijkheden van startersleningen.

Wij nemen het hele traject voor je uit handen en kijken samen met jou naar de maximale mogelijkheden die beschikbaar zijn bij jouw gemeente. Of je nu een oog hebt laten vallen op een nieuwbouwwoning of juist een bestaande woning overweegt, wij staan voor je klaar om het proces soepel te laten verlopen.

Ons ervaren team is bekend met de regelingen en voorwaarden rondom startersleningen, en we zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. Bij Wilms Hypotheken streven we ernaar om het kopen van je eerste huis een positieve en probleemloze ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomwoning.