Een betrokken kantoor, een betere omgeving

Sponsoring

Bij Wilms Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij zijn we niet alleen je financiële adviseurs; we zijn ook lokaal en maatschappelijk betrokken. Wij voelen een sterke verbinding met onze gemeenschap in Helmond, Eindhoven en de omliggende gebieden. Het is voor ons van groot belang om niet alleen zakelijk te gedijen, maar ook een positieve impact te hebben op de plaatsen waar we werken en wonen.

Wij zijn er trots op dat we regelmatig lokale evenementen sponsoren, waarmee we bijdragen aan de levendigheid en het welzijn van onze gemeenschap. Of het nu gaat om sportevenementen, culturele festivals, of andere initiatieven die de lokale gemeenschap versterken, wij staan graag klaar om ons steentje bij te dragen.

Door actief deel te nemen aan evenementen en organisaties in Helmond, Eindhoven en omgeving, streven wij ernaar om niet alleen financiële diensten te leveren, maar ook om een verschil te maken in het dagelijks leven van mensen hier. Onze betrokkenheid is geworteld in het streven naar een positieve en duurzame invloed op onze directe omgeving.

Wilms Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij is er voor jou, niet alleen als adviseurs, maar ook als ondersteuners van lokale gemeenschappen. We geloven in de kracht van samenwerking en de impact die we gezamenlijk kunnen hebben. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze lokale reis en het mogelijk maakt om een verschil te maken in de plek die we allemaal thuis noemen.

Wilms Hypotheken en De Heeren van Goede Huizen zijn hoofdsponsor van de Halve van Helmond! Eigenaar Jurgen Wilms is zelf fanatiek hardloper en is hierdoor ook zelf betrokken bij het evenement als loper. “Een prachtig evenement wat hardlopen in Helmond verder op de kaart zal zetten is voor ons de reden om te sponsoren!”

www.halvevanhelmond.nl

Sporten is goed voor iedereen. Wij ondersteunen dan ook graag de sportfaciliteiten voor jong en oud. Daarbij mogen wij ook zeggen, wij lopen net iets harder voor u!

www.hac-helmond.nl

Zingen op niveau. Wij ondersteunen dan ook graag het grootste mannenkoor van Helmond.

www.mannenkoorlambardi.nl

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Trots om, in samenwerking met andere, stichting Jeugd Cultuur Fonds te mogen sponsoren. Jeugd de mogelijkheid geven om kennis te maken met muziek.

www.cultuureindhoven.nl

Het muziekevenement in Helmond. Ook hier zetten we ons beste beentje voor. Muziek maken, het mooiste wat er is!

http://www.blaasfestijn.nl

Het tennistoernooi van Eindhoven: Genneper Parken Trophy! Ook hierbij zijn wij aanwezig geweest als sponsor, trots!

www.genneperparkentennis.nl

Competitie, toernooi, laten zien wat je kunt! Plezier maken en vooral het beste uit jezelf halen. Ook dit toernooi hebben wij, samen met De Heeren van Goede Huizen, mogen sponsoren.

www.etv-volley.nl

NUENEN – ,,Toen ik het artikel in het ED las dacht ik meteen, dat kan niet, die moet ik helpen.” Jürgen Wilms, eigenaar van Wilms Hypotheken en Makelaardij Heeren van Goede Huizen in Eindhoven én muzikant, kon het niet verkroppen dat seiorenorkest The Old-Timers dreigde te moeten stoppen omdat de gemeente Nuenen geen coronasteun wilde geven.

www.ed.nl old timers nuenen