Hypotheken, Verzekeren en Makelaarij, maar waarom eigenlijk

Missie en visie

Tevreden relaties
Bij Wilms Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij gaan we voor de beste klantbeleving en staan we altijd voor je klaar, op elk gewenst moment. Of het nu gaat om hypotheekadvies, verzekeringen, of begeleiding bij de aankoop of verkoop van een woning, wij zorgen ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van alle te doorlopen stappen, omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is.

Prettig wonen, nu en in de toekomst
Bij ons begrijpen we dat het regelen van een hypotheek vaak als een noodzakelijk kwaad wordt gezien bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij nemen deze zorg graag uit handen en zorgen niet alleen voor de huidige situatie, maar ook voor jouw toekomstig woongenot. Of je nu je eerste woning koopt, verhuist naar een groter huis of overweegt te investeren in vastgoed, wij staan voor je klaar met advies op maat.

Aandacht voor jouw wensen
Verder dan financieren gaan we bij Wilms Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij. Jouw wensen zijn onze leidraad, of het nu gaat om het financieren van een nieuwe woning, het afsluiten van passende verzekeringen, of het vinden van de perfecte woning. We gaan in gesprek om jouw dromen en doelen te ontdekken en uit te diepen.

Begeleiding van begin tot eind
Wij stoppen niet voordat alles tot in de puntjes is geregeld. Of het nu gaat om de overdracht van de woning, het passeren van de hypotheekakte, of het afsluiten van de juiste verzekeringen, wij zorgen voor een complete begeleiding gedurende het gehele proces. Onze dienstverlening stopt niet bij het afsluiten van een hypotheek; wij blijven betrokken, ook voor jouw verzekeringsbehoeften en vastgoedtransacties.

Realiseren van jouw dromen
Bij Wilms Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij geloven we in het waarmaken van dromen en het scheppen van realistische verwachtingen. Samen met jou bekijken we de haalbaarheid van jouw dromen en zorgen we ervoor dat ze werkelijkheid worden, of het nu gaat om wonen, verzekeren of investeren.

Doorgaan waar anderen stoppen
Het woord ‘stoppen’ staat niet in ons woordenboek. Geen enkele uitdaging is te lastig voor ons. We houden echter altijd de spiegel voor om samen reëel te kijken naar de haalbaarheid. Wat kan wel, wat kan niet? Als iets mogelijk is, werken we samen om daar te komen waar jij wilt zijn, in jouw woonsituatie, verzekeringen en vastgoedplannen.