Onze aanbeveling in stylingadvies

Wanneer je een huis verkoopt, draait het allemaal om de eerste indruk die jouw woning maakt. Verkoopstyling is een investering die je dubbel en dwars terug verdient. Uit onderzoek blijkt dat je zo’n 10% meer winst creëert met verkoopstyling.

Wist je dat 90% van de kopers in de eerste 30 seconden beslissen of ze het huis kopen? Je hebt dus 1 kans om een goede eerste indruk te maken. Een goede presentatie zorgt ervoor dat  jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het aanbod uitspringt. Hierdoor zal jij de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt.

Waarom investeren in een woning die je toch gaat verkopen? De meeste woningen worden toch wel verkocht, wordt er vaak gedacht. Daarom is verkoopstyling, wat een relatief kleine investering is, het meer dan waard! Het bedrag dat je uitgeeft hiervoor, zal je ruimschoots terugverdienen met een hogere verkoopprijs van jouw woning. Hoe mooi is dat!

Met verkoopstyling zorg je ervoor dat de fotoreportage er tiptop uitziet om een goede indruk te maken bij de kopers. Een koper wil een totaalplaatje zien van woning wat weinig aan de verbeelding overlaat.

Wilms Makelaardij werkt voor verkoopstyling graag met Maleka Bent Jamaa. Zie www.maleka.nl