Graag stellen we iedereen aan je voor

Jurgen Wilms

Mortgage Ninja

Wilms Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij is door Jurgen opgericht en bedacht. Meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de financiële wereld die hij elke dag inzet om u van dienst te kunnen zijn. Jurgen investeert graag tijd in uw vraagstukken en dat begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en vragen. Op deze manier kan hij goed inschatten of uw wensen en doelstellingen haalbaar en realistisch zijn. Meedenken is een belangrijk onderdeel van het vak, zit in zijn genen en daagt hem elke dag weer uit! Hij gaat voor beleving, staat achter zijn adviezen en vindt doorverwijzingen meer dan geweldig! Energie voor tien en enthousiast wanneer hij weer een top advies heeft kunnen aanbieden!

Hardlopen, trompetspelen zijn de hobbies van deze energieke persoon.

Wouter van Nieuwland

Verkoopkanon

Medebedenker en oprichter van Wilms Makelaardij, een ervaren rot in het vak en gewoon een fijne vent. Met de creatieve inzichten van Wouter komt uw woning nog beter uit de verf. Geeft adviezen die andere niet geven, is inhoudelijk sterk. Woonachtig in Eindhoven maar kent ook de omliggende steden en dorpen inmiddels op zijn duimpje. Bij Wilms Makelaardij is Wouter de bijter, degene die niet los laat en doorgaat waar anderen zouden stoppen.

In de vrije tijd staan de vingers graag op de snaren van de basgitaar als er tenminste niet in is gesneden tijdens een culinaire avond met de kookclub.

Cor Henzen

Chief Happiness Officer

Meer ervaring kunt u bijna nergens vinden! Met Cor heeft u een adviseur bij Wilms Hypotheken die altijd klaar staat voor u en die bovenal overal oplossingen voor zoekt. Uitdagingen kunnen niet groot genoeg zijn. Door zijn kennis, ervaring en uitgebreid netwerk een oprechte topper binnen dit vakgebied. Cor vindt altijd een oplossing voor uw hypotheekvraag. Daarnaast beschikt Cor over een achtergrond binnen de zakelijke bancaire wereld. Dat maakt Cor ook uw partner voor bedrijfsfinancieringen en financiering van commercieel vastgoed. Met zijn kennis en ervaring is Cor verder een prima sparringpartner voor uw bedrijfskundige vraagstukken.

In zijn vrije tijd gaat Cor graag tennissen en is hij een frequent bezoeker van live pop- en rockconcerten.

Robin Eleveld

Social Icon

In 2018 is Robin gestart bij ABN Amro om kennis en ervaring op te doen in de financiële wereld. Sinds 2019 heeft hij zich verdiept in de wereld van hypotheken en in 2020 is Robin gestart als zelfstandig financieel adviseur bij Wilms Hypotheken. Klantgericht meedenken en bovenal uw wensen en doelstellingen boven tafel krijgen, dat is zijn kracht. Waar ligt u nu wakker van hoe kunnen we deze zorgen de wereld uit helpen? Aangezien een  hypotheek doorgaans geen dagelijkse kost is voor de meeste mensen maakt Robin graag het verschil door deze materie begrijpelijk te maken.

Buiten het werk is Robin vaak in de boksring te vinden om ook fysiek up-to-date te blijven. Handen inzwachtelen, scheenbeschermers om, handschoenen aan en gas geven. Dat houdt hem scherp!

Bas van Oers

King of Mortgages

Een out-of-the-box meedenkende ervaren hypotheekadviseur. Weet al heel lang hoe de hazen lopen en zorgt ervoor dat een hypotheektraject een duidelijk en begrijpbaar geheel gaat worden. Bij Wilms Hypotheken weten we waar we het over hebben en sparren met elkaar. Bas is hierbij een vraagbaak waar alle adviseurs de vragen kwijt kunnen.

In de vrijetijd legt Bas graag puzzels met meer dan 10.000 stukjes en zijn postzegelverzameling breidt hij elke week verder uit. Verder is hij binnen het team van Wilms Hypotheken de wijnkenner bij uitstek.