Wat kun jij maximaal lenen

Wat jij maximaal kunt lenen, hangt af van een paar belangrijke aspecten

Hoe ziet je inkomen er nu uit? Wat zijn je toekomstplannen en doelen? Welke hobby’s heb je waar we rekening mee moeten houden? Kun je je hypotheek nog steeds goed betalen als je met pensioen gaat? Hoe beïnvloedt de rente het maandelijkse bedrag? Overweeg je om in de toekomst extra af te lossen?

Het bepalen van je maximale leencapaciteit is een zorgvuldig proces dat rekening houdt met al deze factoren en meer. Ons doel is om jou een duidelijk en realistisch beeld te geven van wat haalbaar is, rekening houdend met jouw unieke situatie en doelen. Wist je dat veel online rekenhulpmiddelen vaak niet alle cruciale factoren meenemen, zoals de maximale rente-aftrek, fiscale planning en de looptijd van je hypotheek? Daarom geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak, waarbij we samen zitten en al deze elementen grondig bespreken.

Na een persoonlijk gesprek kunnen we een gedetailleerde berekening maken die aansluit op jouw specifieke omstandigheden. Onze expertise stelt ons in staat om de juiste mogelijkheden voor je te bepalen, zodat je met vertrouwen en gemoedsrust een weloverwogen beslissing kunt nemen over je hypotheek. Waarom zouden we niet samen aan tafel gaan zitten en jouw financiële toekomst grondig doornemen? We streven ernaar om je te helpen een solide basis te leggen voor je toekomstige huis en financiële welzijn.