Hypotheek aflossen

Wil jij extra aflossen op je hypotheek?

Natuurlijk is het een slim idee! We staan klaar om kosteloos informatie te verstrekken voordat je een beslissing neemt. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we samen jouw huidige hypotheek door, zodat je zeker weet dat aflossen de juiste keuze is. Denk bijvoorbeeld aan toekomstplannen zoals verhuizen binnen enkele jaren, grote investeringen op je verlanglijstje, de status van je pensioen, of de overdracht van vermogen aan je kinderen.

Dit zijn slechts enkele vragen die beantwoord moeten worden voordat je daadwerkelijk besluit af te lossen, omdat een aflossing niet meer ongedaan gemaakt kan worden. We helpen je graag bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Bij samenwoners waarbij een van de twee een schenking ontvangt spelen er nog meer zaken die van belang zijn. Hoe worden de afspraken vastgelegd voor in de toekomst? Hoe ziet de eigen woningschuld eruit na de aflossing van beide personen? Een goed advies en begeleiding hierin zijn essentieel om in de toekomst niet voor verrassingen te komen staan.