TE KOOP

STARTERS OPGELET – RUSTIGE WOONLOCATIE

Indeling:
In een ruime hal komt u binnen. Inbouwkasten, een ruim en volledig betegeld toilet en de trap naar boven treft u hier aan.

De lichte woonkamer ligt aan de voorkant van de woning. U kunt hier uw zithoek en eethoek goed plaatsen. Op de gehele begane vloer is een laminaatvloer aanwezig. Er is een proviantkast aanwezig die vanuit de woonkamer bereikbaar is.

Aan de woonkamer is de grote openkeuken gelegen. Deze ligt aan de achterzijde van de woning. Een ruime opstelling met een groot werkblad en voldoende kastruimte. Voorzien van een oven, afzuigkap, keramische kookplaat en ruimte voor een vaatwasser en koelkast. De achterdeur geeft u toegang tot de tuin.

De diepe achtertuin is voorzien van een schuur die voldoende groot is en is voorzien van elektra. De achterom met gang is zeer handig. Ook de ligging, op het oosten, geeft de hele dag zon zodat u in de zomer kunt genieten van schaduw of de zon.

1e verdieping:
Overloop waaraan gelegen 3 slaapkamers afgewerkt met een laminaatvloer. De deels aanwezige kunststofkozijnen i.c.m. dubbele beglazing geven een prettig comfort. Ook vindt u hier de vaste trap naar de zolder.

De keurige badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet, badmeubel met wastafel en spiegel.

2e verdieping:
Op de zolder is het voorste gedeelte in gebruik als opberggedeelte. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine gemaakt. Het achterste gedeelte is voorzien van een groot Velux dakraam en hier is dan ook een royale slaapkamer te vinden. Ook deze slaapkamer is voorzien van opbergmogelijkheden onder de schuine kant zodat de zolder optimaal wordt benut.

BIJZONDERHEDEN
* Rustige ligging nabij de bossen, basisschool en winkelcentrum
* Energielabel B, door de gunstige ligging zijn zonnepanelen een prima optie om de woning nog meer energiezuinig te maken
* Veel indelingsmogelijkheden beneden
* 4 slaapkamers

Bouwjaar: 1982
Perc.opp: 173m2
Inhoud: 357m3
Vraagprijs: verkocht
Aanvaarding: in overleg