TE KOOP

RUSTIGE WOONLOCATIE – BLIXEMBOSCH

Indeling:
In een ruime hal komt u binnen. Een volledig betegeld toilet en de meterkast treft u hier aan.

De lichte woonkamer ligt aan de voorkant van de woning. U kunt hier uw zithoek en eethoek goed plaatsen. Op de gehele begane vloer is een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig.

Aan de woonkamer is de grote keuken gelegen. Deze ligt aan de achterzijde van de woning. Een ruime opstelling met een groot werkblad en voldoende kastruimte. Voorzien van een combi-oven, afzuigkap, gaskookplaat en vaatwasser . De achterdeur geeft u toegang tot de tuin.

De achtertuin is voorzien van een dubbele garage die groot zijn en zijn voorzien van elektra. De achterom met gang is zeer handig.

1e verdieping:
Overloop waaraan gelegen 3 slaapkamers afgewerkt met een laminaatvloer. De deels aanwezige kunststofkozijnen i.c.m. dubbele beglazing geven een prettig comfort. Ook vindt u hier de vaste trap naar de zolder.

De keurige badkamer is voorzien van een douche, whirlpool bad, 2e toilet, badmeubel met wastafel en spiegel.

2e verdieping:
Op de zolder is het voorste gedeelte in gebruik als opberggedeelte. Het achterste gedeelte is voorzien van een grote slaapkamer met dakkapel. Ook deze slaapkamer is voorzien van opbergmogelijkheden onder de schuine kant zodat de zolder optimaal wordt benut. Om de woning compleet te maken treft u hier ook de aanpandige tweede badkamer aan.

BIJZONDERHEDEN
* Rustige ligging nabij basisschool en winkelcentrum
* Energielabel C, door de gunstige ligging zijn zonnepanelen een prima optie om de woning nog meer energiezuinig te maken
* Veel indelingsmogelijkheden beneden
* 4 slaapkamers
* 2 badkamers

Bouwjaar: 1990
Perc.opp: 200m2
Inhoud: 530m3
Vraagprijs: verkocht
Aanvaarding: in overleg