SUCCESVOL VERKOCHT

Indeling:
In een ruime hal komt u binnen. Een ruim en volledig betegeld toilet en de wenteltrap naar boven treft u hier aan.

De lichte woonkamer ligt aan de voorkant van de woning. U kunt hier uw zithoek. Op de gehele begane vloer is een betonvloer aanwezig.

Aan de woonkamer is de grote openkeuken gelegen. Deze ligt aan de achterzijde van de woning. Een ruime opstelling met een kookeiland en voldoende kastruimte. Voorzien van een oven, afzuigkap, keramische kookplaat en een vaatwasser en koelkast. De schuifpui over de gehele breedte geeft u toegang tot de privacy biedende tuin.

De diepe achtertuin is voorzien van nieuwe bestrating en volwassen beplanting. De achterom is zeer handig, u loopt vanuit hier direct door naar de bossen. Ook de ligging, op het zuiden, geeft de hele dag zon zodat u in de zomer kunt genieten van schaduw of de zon.

1e verdieping:
Overloop waaraan gelegen 5 slaapkamers afgewerkt met een parketvloer. Twee luxe badkamers, inloopkast, top afwerking over de gehele verdieping.

De nieuwe badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, badmeubel met wastafel. De open badkamer (aan de ouderslaapkamer) is voorzien van een stortdouche en bad.

BIJZONDERHEDEN
* In 2017 geheel gerenoveerd, hoog afwerkingsniveau
* Rustige, exclusieve, ligging nabij de bossen, basisschool en winkelcentrum
* Luxe afwerking
* Twee badkamers
* 5 slaapkamers

Bouwjaar: 1962
Perc.opp: 301m2
Inhoud: 585m3 (niet NEN gemeten)
Vraagprijs:
Aanvaarding: in overleg