TE KOOP

St Gertrudislaan 13, Eindhoven

Deze woning is echt instapklaar, uitgebouwd, ruim en zeer licht. Hierdoor een unieke woning gelegen in de populaire Sintenbuurt, stadsdeel Stratum. Het centrum van Eindhoven binnen handbereik, de basisschool om de hoek en ook de boodschappen op nog geen vijf minuten wandelen. Alle faciliteiten dichtbij die nodig zijn om prettig te kunnen wonen. Het allerbelangrijkste is de woning zelf, deze woning voldoet aan alle eisen van deze tijd. Is ruim van opzet, ligt in een prachtige omgeving, is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, kunststof kozijnen en heeft bovendien een separate garage en berging.

Wij laten u deze woning graag zien!

Begane grond
Bij binnenkomst valt direct de lichtinval op, deze woning is voorzien van grote raampartijen die het daglicht prachtig binnenvallen. Een ruime entree met toilet, kelderkast, meterkast en trapopgang. De doorgang naar de kamer en keuken.

De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer die over de gehele beneden verdieping is doorgetrokken. Alle elektra is vervangen, de vloer is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Door de aanbouw over de volledige achterzijde is deze woonkamer van 40m2 praktisch en naar eigen wens in te richten. De wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk. In de aanbouw is een lichtstraat aanwezig waardoor ook hier het licht van buiten naar binnen komt. Aan de achterzijde van de woning zijn dubbele tuindeuren aanwezig om het gevoel met de tuin elk moment te kunnen beleven.

De ruime en luxe tijdloze keuken is over de gehele lengte benut en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur die nodig is om prettig te kunnen werken en verblijven. De werkbladen van robuust hout geven de keuken de uitstraling die hoort bij deze woning. Het doorkijkje naar de kamer geeft een speels effect waardoor de keuken ook bij de woonkamer kan worden betrokken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vinden we in deze woning drie ruim bemeten slaapkamers. De vloeren zijn afgewerkt met een eikenhouten vloer, de wanden zijn voorzien van strak stucwerk. In de wanden op de overloop en trapopgang is ledverlichting aangebracht. De verwarmingen zijn ook vervangen door strakke moderne radiatoren.

De badkamer is pure luxe. Met vloer- en wandverwarming altijd op de perfecte temperatuur te brengen die wenselijk is. Een toilet, dubbele wastafel op een granieten blad, een groot diep bad en een inloopdouche met stortdouche maken van deze badkamer een top-badkamer.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is de aansluiting voor de wasmachine en droger te vinden. Uiteraard aangesloten op verschillende groepen in de meterkast. De opbergruimte aan de andere kant is meer dan voldoende groot. De vierde slaapkamer is bijna 3,5m bij 7,5m en mag hierdoor wel als royaal worden weergegeven. Het grote dakraam zorg voor voldoende licht op deze slaapkamer.

Tuin
In de tuin is een berging en garage aanwezig. De garage is naast ruim van afmeting ook nog in de hoogte goed te gebruiken.

Ligging
St Gertrudislaan 1 is gelegen in de populaire Sintenbuurt, stadsdeel Stratum. Een fijne buurt op nog geen 5 minuten lopen van de winkels voor dagelijkse boodschappen aan de Heezerweg en Leenderweg, een gezondheidscentrum, een apotheek, een basisschool (BS De Klimboom), het Sint Bonifaciuspark, kinderopvang en een bushalte. Het centrum van Eindhoven en het treinstation zijn nog geen 10 minuten fietsen. Door de ligging nabij directe uitvalswegen (Ring & Leenderweg) bent u snel onderweg in alle windrichtingen.

Vraagprijs: verkocht
Funda: St Gertrudislaan 13, Eindhoven
Aanvaarding: In overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.