TE KOOP

FRONTONSTRAAT 15, HELMOND (SUYTKADE)

Perfect onderhouden, modern afgewerkt 2-kamer appartement. Voorzien van eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Dit appartement is zeer goed onderhouden, heeft een eigen parkeerplaats en aparte berging in de afgesloten parkeerkelder. Het appartement ligt op loopafstand van het treinstation en het centrum van Helmond.

Centrale hal:

Vanuit een rustige straat bereikt u het bellentableau, de brievenbussen, trap naar de parkeergarage, trappenhal en de lift.

Indeling:
Souterrain: parkeerplaats en berging
De automatische poort, met eigen toegangspas, geeft toegang tot de parkeerkelder. Hier bevinden zich de privéparkeerplaats en een separate, afgesloten berging. Via de parkeergarage is de hal/entree van het complex direct bereikbaar.

Begane grond:
De entree is toegankelijk vanuit de rustige straatzijde. Hier bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau met intercominstallatie. Via de hal heeft u toegang tot de parkeergarage, het trappenhuis en de lift. Het geheel is voorzien van een donkere tegelvloer met een lichte wandafwerking.

2de verdieping:
In de hal op de 2e verdieping is de meterkast te vinden in een afgesloten kast. Middels de galerij heeft u toegang tot het appartement. Tevens kunt u de verzorgde binnentuin bewonderen vanuit de galerij.

Entree:
De entree geeft toegang tot de hal met een mooie eikenhoutenvloer. Deze eikenhoutenvloer is doorgelegd in het gehele appartement. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, de woonkamer en de badkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim van opzet en op verschillende manieren in te delen. De wanden zijn glad afgewerkt en voorzien van moderne tinten. Het plafond is voorzien van stucwerk. De ruimte is heerlijk licht door de grote raampartijen.

Keuken:
De open en moderne keuken is uitgerust met: 4 pits gaskookplaat met RVS afzuigkap en een stoomoven. De keuken biedt genoeg kastruimte voor het opbergen van de keukenspullen.

Bergkast:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een inpandige berging. Hier bevindt zich: de CV-ketel(AWB), de unit voor de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens heeft u de mogelijkheid om hier een diepvries te plaatsen en spullen op te bergen.

Badkamer:
De nette, lichte badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douche voorzien van een thermostaatkraan, een vaste wastafel met spiegel en een toilet met wandcloset.

Slaapkamer:
De slaapkamer is rustig gelegen aan de galerijzijde. De slaapkamer heeft een groot raam met een draai- en kiepfunctie en een extra televisie-aansluiting. Ook hier is de eikenhoutenvloer doorgelegd en zijn de wanden glad afgewerkt.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de nieuwbouwwijk Suytkade, dichtbij het hart van de stad en vele denkbare voorzieningen zijn binnen loopafstand te vinden. Zoals het NS-station, de Groene Campus, Fitland Sport- en Wellness Centre, de Cacaofabriek en de Lidl. Suytkade heeft mede door de goede ligging verbindingen naar de A67 en de spoortunnel richting het centrum.

Berging/parkeerplaats
In het souterrain zijn de parkeerplaatsen en de bergingen te vinden. Tevens bevindt zich hier de gasmeter van dit appartement. Elk appartement heeft zijn eigen parkeerplaats en berging. De berging is voorzien van een betonvloer en elektra. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van het complex.

Bijzonderheden:
·    Compleet isolatiepakket doordat het een vrij nieuw appartementencomplex is
·    Royale woonkamer met veel lichtinval
·    Goed afgewerkte badkamer
·    Eigen parkeerplaats en berging in het souterrain
·    Goed geïsoleerd en keurig afgewerkt
·    Centrale ligging
·    Servicekosten bedragen circa € 79,- per maand
·    Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder.

Vraagprijs: op aanvraag
Status: Verkocht (onder voorbehoud)
Aanvaarding: In overleg

Funda: volgt

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.