TE KOOP

RUSTIGE WOONLOCATIE / GEEN DOORGAAND VERKEER

Omschrijving
In de ‘Bloemenwijk’ gelegen sfeervolle vooroorlogse tussenwoning met karakteristieke elementen. Het huis is gelegen in een rustige straat met veel groen, parkeerruimte en alleen bestemmingsverkeer. Tevens ligt deze woning in de nabijheid van het centrum van Helmond, het NS-station, uitvalsweg en op loopafstand van supermarkt en scholen. Het pand is in 2018 geschilderd en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Begane grond
Middels de nette voortuin bereikt u de entree met een glas-in-lood raampje boven de voordeur en ruimte voor een garderobe. De entree en de woonkamer zijn voorzien van een massief eikenhouten vloer met spachtelputz wanden. De woonkamer is verdeeld in zit en eet gedeelte en heeft aan de achterzijde openslaande tuindeuren. Deze ruimte is in 2018 geschilderd.

Vanuit de woonkamer loopt u naar het achterste deel van het huis dat in 2012 geheel is verbouwd. Hier bevindt zich de moderne, complete keuken, badkamer, los toilet en tevens witgoedruimte. Dit gedeelte van de woning is geheel gestuct, geverfd en heeft nieuwe binnendeuren, kozijnen, afzuiginstallatie en tegels met vloerverwarming. Ook is hier een kelderkast met een moderne meterkast met 8 groepen. De keuken heeft voldoende kastruimte, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast, 5-pits gasfornuis, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, designradiator, inbouwspots en rookmelders. Het sanitair bestaat uit hangtoilet, inloopdouche, designwastafel en zeer ruime badkuip in hoekopstelling. Tevens bevindt zich in de badkamer een raampje. De buitendeur naar de tuin is voorzien van een veiligheidsslot.

Tuin|
De betegelde, zonnige tuin is gelegen op het (zuid)oosten en biedt voldoende pricacy. Achterin de tuin bevindt zich een grote stenen berging voorzien van elektra. De tuin is bereikbaar via een poort die op een afsluitbaar gangpad uitkomt. Doordat de ruimte boven het gangpad bij deze woning hoort zijn de bovenverdiepingen extra groot.

1e verdieping
Overloop waaraan gelegen 3 slaapkamers, een toilet met wastafel en een vaste trap naar boven. Deze verdieping is voorzien van laminaat, deels stucwerk, deels behang. Ook bevinden zich hier twee inbouwkasten. De kamer aan de achterzijde heeft twee dakkapellen.

2e verdieping
Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap uit 2012. Hier bevindt zich een grote slaapkamer met nette vloerbedekking, inbouwspots en aan de voorzijde een grote dakkapel uit 2018 van 4 meter breed. Tevens bevinden zich onder de schuine gedeeltes afgesloten opbergruimtes. Deze verdieping is in 2018 geïsoleerd en afgewerkt. Het schilderwerk van de trap en het trappengat is van 2019. Op deze verdieping bevindt zich in een aparte kast de CV-combiketel, die recent nog is geïnspecteerd en goedgekeurd.

Dak
In 2012 is de daknok en dakpannen aan de voorzijde waar nodig hersteld. De zinken lijsten zijn in 2015 vervangen, inclusief het karakteristieke ‘torentje’. De schoorsteen is in 2016 opgevoegd.

Kortom een zeer sfeervolle en goed onderhouden woning gelegen aan een rustige groene straat wat u echt gezien moet hebben. Maak gerust en geheel vrijblijvend een afspraak via ons kantoor om dit pand te bekijken.

Vraagprijs: EUR 220.000,00 kk
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg

Funda: Korenbloemstraat 18, Helmond FUNDA

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.