TE KOOP

RUSTIGE WOONLOCATIE / GEEN DOORGAAND VERKEER

Indeling:
In een ruime hal komt u binnen. Een ruim en volledig betegeld toilet.

De lichte woonkamer ligt aan de voorkant van de woning. U kunt hier uw zithoek en eethoek goed plaatsen. Op de gehele begane vloer is een eiken houtenvloer aanwezig. De openslaande tuindeuren naar de tuin geven veel lichtinval en een goed zicht op de prachtige beschutte tuin.

Aan de woonkamer is de grote keuken gelegen. Deze ligt aan de achterzijde van de woning. Een ruime opstelling met een groot werkblad en voldoende kastruimte. Voorzien van een oven, afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser en koelvriescombinatie. De achterdeur geeft u toegang tot de tuin.

De voormalige garage is bij het huis betrokken en geeft veel bergruimte maar ook de mogelijkheid om beneden te kunnen slapen. Ook kan de ruimte weer als garage worden teruggebracht.

De achtertuin is voldoende groot en voorzien van strakke bestrating. Ook de ligging, op het oosten, geeft de hele dag zon zodat u in de zomer kunt genieten van schaduw of de zon.

1e verdieping:
Overloop waaraan gelegen 2 slaapkamers afgewerkt met een laminaatvloer. Voorheen waren er drie slaapkamers op de 1e verdieping die eenvoudig weer kunnen worden gemaakt. De aanwezigheid van dubbele beglazing geven een prettig comfort. Ook vindt u hier de vaste trap naar de zolder.

De keurige badkamer is voorzien van een groot hoekbad, 2e toilet, badmeubel met wastafel en spiegel.

2e verdieping:
Op de zolder is het voorste gedeelte in gebruik als opberggedeelte. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine en droger gemaakt. Ook op deze zolder is eenvoudig een slaapkamer te maken door het plaatsen van een deur. Verder is de zolder voorzien van opbergmogelijkheden onder de schuine kant zodat de zolder optimaal wordt benut. Op de zolderverdieping zijn alle kozijnen van kunststof.

BIJZONDERHEDEN
* Rustige ligging nabij de bossen, basisschool en winkelcentrum
* Energielabel B, door de gunstige ligging zijn zonnepanelen een prima optie om de woning nog meer energiezuinig te maken
* Veel indelingsmogelijkheden beneden en boven
* Dakkapel en vaste trap naar de zolder
* Keuken aangebouwd
* Badkamer is vergroot
* 3 slaapkamers
* Gevelbeplating is in 2016 vervangen en onderhoudsvrij

Bouwjaar: 1997
Perc.opp: 197m2
Inhoud: 400m3
Vraagprijs: EUR 265.000,-
Aanvaarding: in overleg

Funda: Branshoef 31 Helmond FUNDA