Starterslening Helmond

UW EERSTE WONING KOPEN MET EEN STARTERSLENING IN HELMOND

Starters die voor de eerste keer een woning willen kopen, hebben het op de verhitte woningmarkt niet altijd gemakkelijk. Een starter koopt niet alleen voor de eerste keer een woning, hij of zij staat ook nog maar net aan het begin van een carrière. Er spelen dus twee zaken, de aspirant-koper verdient veelal nog te weinig om de volledige vaste lasten van een hypotheek op te brengen en de huizenprijzen zijn vaak te hoog. Om starters enigszins tegemoet te komen, is er de starterslening. Deze lening is in veel gemeentes ingevoerd. Een starterslening in Helmond is ook mogelijk.

U gaat voor de eerste keer een woning kopen, u gaat uw tweede woning kopen, u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies. Vooraf weet u altijd wat de kosten zullen zijn, dit vertellen wij u tijdens het eerste gesprek. Voor de kennismaking brengen wij geen kosten in rekening.

Of u nu huurt of een koopwoning in bezit heeft, verzekeringen zijn onlosmakelijk verzonden met ontzorgen. Het zorg voor uw partner en u zelf. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Transparant en duidelijk, altijd.

Een camper aanschaffen, een nieuwe auto of tijdelijk extra geld nodig? Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Snel duidelijk over de aanvraag, je kunt snel over het geld beschikken.

Zakelijke financieringen ingewikkeld? Met onze jarenlange ervaring weten wij de weg te vinden. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, gratis intake!

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN VAN STARTERSLENINGEN IN HELMOND?

Mede door hoge woningprijzen en het feit dat starters niet altijd de mogelijkheid hebben om een hypothecaire lening te krijgen, kunnen startersleningen in Helmond toch voor mogelijkheden zorgen. Bij een starterslening wordt uitgegaan dat de starter toch een woning kan kopen en dat zijn of haar carrière in de loop der tijd zal groeien. Hierdoor zal de starter ook meer gaan verdienen en dus in staat zijn om de hypotheeklasten op te brengen. De starterslening zorgt ervoor dat de starter in het begin van de looptijd een duwtje in de rug krijgt. Over het algemeen geldt dat de looptijd van de starterslening 30 jaar is, met een rentevast periode van 15 jaar. De hypotheekrente is wel wat hoger, maar de starter hoeft de eerste drie jaren geen rente en aflossing te betalen. Als de starter na drie jaar voldoende inkomen heeft, dan kan er afbetaald worden op basis van een annuïteitenhypotheek en kan ook de maandlast naar het inkomen op dat moment worden aangepast.

EEN STARTERSLENING AFSLUITEN IN HELMOND VIA WILMS HYPOTHEKEN

Bent u een starter en heeft u moeite om een hypotheek te krijgen? Dan kan een starterslening afsluiten in Helmond een oplossing zijn, om toch uw droomwoning aan te kopen. De voorwaarden kunnen per gemeente verschillen, het is daarom verstandig om hiervoor een afspraak te maken met Wilms Hypotheken. Wij kunnen voor u bepalen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een starterslening en wat de specifieke voorwaarden zijn in de gemeente Helmond.

Maak vrijblijvend een afspraak met Wilms Hypotheken

© Wilms