TE KOOP

Ben jij op zoek naar een instapklare woning in Brouwhuis? Dan hebben wij de ideale woning voor jou! Deze woning beschikt over een ruime uitgebouwde woonkamer, open keuken, badkamer, 3 slaapkamer en een zeer ruime zolder.

Ligging:
Tegen oud-Brouwhuis vind je deze top hoekwoning. Zo vind je de dichtstbijzijnde supermarkt, een bus- en treinstation en diverse andere winkels en horecagelegenheden op fiets/loopafstand. Ook de dichtstbijzijnde uitvalsweg bevindt zich in de nabije omgeving.

Indeling:
Ruime entree met trapopgang naar boven, toilet en meterkast. De eet- woonkamer treft je bij binnenkomst aan, wat direct opvalt is de enorme hoeveelheid aan licht wat binnenvalt. De complete keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Boven zijn er drie slaapkamers van ruim formaat en de badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel.

De voorzijde van de woning is geheel voorzien van screens, de gehele woning heeft fantastisch strakke muren en plafonds en zijn vervolgens in kleur gespoten.

De zolder is nog geheel indeelbaar, doordat dit de hoogste woning van de rij betreft is de nok zo’n 4m hoog en de schuine kanten starten pas laat. Hierdoor echt een zee van ruimte.

Berging:
Er is een aparte berging voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 2014;
– HR++ beglazing
– HR ketel
– Top isolatiepakket
– Woonoppervlakte: 124m²
– Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vraagprijs: EUR 425.000,-
Status: te koop
Aanvaarding: in overleg

Funda: volgt