Overlijdensrisicoverzekering Oss

MET EEN OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING IN OSS DENKT U VERDER

Hoe prettig het leven voor u ook is, er zijn momenten dat u ook moet nadenken over de financiële situatie na uw overlijden. U laat misschien een partner en kinderen achter en uw wilt wel dat zij in uw huidige woning kunnen blijven wonen. Vooral wanneer u de kostverdiener bent, dan valt er na uw overlijden een groot gedeelte van het inkomen weg. Wanneer u niets heeft geregeld en de hypotheek kan niet meer opgebracht worden, dan moeten uw nabestaanden verhuizen. Met een overlijdensrisicoverzekering in Oss kunt u dit voorkomen en zorgt u ook na uw overlijden voor uw nabestaanden.

U gaat voor de eerste keer een woning kopen, u gaat uw tweede woning kopen, u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies. Vooraf weet u altijd wat de kosten zullen zijn, dit vertellen wij u tijdens het eerste gesprek. Voor de kennismaking brengen wij geen kosten in rekening.

Of u nu huurt of een koopwoning in bezit heeft, verzekeringen zijn onlosmakelijk verzonden met ontzorgen. Het zorg voor uw partner en u zelf. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Transparant en duidelijk, altijd.

Een camper aanschaffen, een nieuwe auto of tijdelijk extra geld nodig? Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Snel duidelijk over de aanvraag, je kunt snel over het geld beschikken.

Zakelijke financieringen ingewikkeld? Met onze jarenlange ervaring weten wij de weg te vinden. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, gratis intake!

WAT IS EEN OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING IN OSS

Een overlijdensrisicoverzekering wordt tegenwoordig veel afgesloten in combinatie met een hypotheek. Veel hypotheekverstrekkers eisen ook een overlijdensrisicoverzekering. Dit hoeft niet verkeerd te zijn. In het geval u de overlijdensrisicoverzekering combineert met uw hypotheek, dan zal het verzekerde bedrag meestal de waarde van de hypotheek zijn. Mocht u komen te overlijden, dan heeft de hypotheekverstrekker de garantie dat de hypotheek wordt afbetaald. Tegelijkertijd is het voor u de garantie dat uw nabestaanden in een geheel of gedeeltelijk afbetaalde woning kunnen blijven wonen. U kunt ook een overlijdensrisicoverzekering in Oss afsluiten als u geen eigen woning heeft. In dit geval zorgt u er toch voor dat nabestaanden de huur en andere vaste lasten kunnen blijven betalen.

EEN OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING AFSLUITEN IN OSS BIJ WILMS HYPOTHEKEN

Als u zich zorgen maakt over de financiële situatie van uw nabestaanden na uw overlijden, dan doet u er verstandig aan om een afspraak te maken met Wilms Hypotheken. Samen met u kijken wij wat de opties zijn. Misschien dat een overlijdensrisicoverzekering afsluiten in Oss in combinatie kan met uw hypotheek? U zorgt er dan in ieder geval voor dat uw nabestaanden in uw woning kunnen blijven wonen. Wij zijn eerlijk en transparant en houden rekening met uw situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u van uw eigen woning kunt blijven genieten, zonder dat u zich zorgen over de toekomst hoeft te maken.

Maak vrijblijvend een afspraak met Wilms Hypotheken

© Wilms