Inkomstenverzekering Oss

DEK UW INKOMSTEN MET EEN INKOMSTENVERZEKERING IN OSS

Normaliter gaat u ervan uit dat u tot uw pensioen zult werken. Een baan garandeert dat u de vaste lasten kunt betalen, waaronder de hypotheek. Als u verder groeit met uw carrière, dan kunt u meer gaan verdienen en hierop wordt u levenswijze meestal aangepast. Zo bent u in staat om een grotere woning te kopen, doordat u een hogere hypotheek krijgt. Maar waar veel mensen geen rekening mee houden, is dat er allerlei dingen tijdens uw leven kunnen gebeuren. Hierdoor is er een kans dat u uw baan verliest of in het ergste geval niet meer in staat bent om te werken. Met een inkomstenverzekering in Oss, garandeert u dat u ook tijdens deze situaties inkomen heeft om uw hypotheek te kunnen blijven betalen.

U gaat voor de eerste keer een woning kopen, u gaat uw tweede woning kopen, u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies. Vooraf weet u altijd wat de kosten zullen zijn, dit vertellen wij u tijdens het eerste gesprek. Voor de kennismaking brengen wij geen kosten in rekening.

Of u nu huurt of een koopwoning in bezit heeft, verzekeringen zijn onlosmakelijk verzonden met ontzorgen. Het zorg voor uw partner en u zelf. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Transparant en duidelijk, altijd.

Een camper aanschaffen, een nieuwe auto of tijdelijk extra geld nodig? Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Snel duidelijk over de aanvraag, je kunt snel over het geld beschikken.

Zakelijke financieringen ingewikkeld? Met onze jarenlange ervaring weten wij de weg te vinden. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, gratis intake!

WANNEER PROFITEERT U VAN INKOMSTENVERZEKERINGEN IN OSS?

In welke situaties zijn inkomstenverzekeringen in Oss verstandig om af te sluiten? Eigenlijk kan iedereen die een baan heeft zich hiermee indekken tegen inkomstenverlies. Helaas komt het jaarlijks regelmatig voor dat er arbeidsongevallen plaatsvinden. Ook verkeersongevallen zijn helaas een dagelijkse realiteit. Als u betrokken raakt bij een ongeval, dan kunt u gewond raken en zelfs tijdelijk of levenslang arbeidsongeschikt raken. Dit heeft zeer grote gevolgen voor uw financiële situatie. U kunt uw baan niet meer behouden en valt terug naar uitkeringsniveau. Hierdoor kunt u misschien de hypotheek niet meer opbrengen.  Als u dan een inkomstenverzekering heeft afgesloten, dan vult de verzekering het bedrag aan, waardoor uw inkomsten toch op het huidige niveau blijft. De inkomstenverzekering geldt ook voor iedereen die zijn of haar baan verliest en al dan niet lange tijd werkloos raakt.

INKOMSTENVERZEKERING AFSLUITEN IN OSS BIJ WILMS HYPOTHEKEN

Maakt u zich zorgen of u ook in bepaalde omstandigheden uw hypotheek nog kunt opbrengen en gegarandeerd bent van een bepaald inkomen? Dan kan Wilms Hypotheken u helpen bij een inkomstenverzekering afsluiten in Oss. Wij kijken samen met u wat de opties zijn en hoe u zich op de goedkoopst mogelijk wijze kunt verzekeren. Betrouwbaar, eerlijk en onafhankelijk, zijn zomaar enkele kernwoorden waarvoor u het beste bij ons kunt aankloppen.

Maak vrijblijvend een afspraak met Wilms Hypotheken

© Wilms