Hypotheek aflossen Oss

IS EXTRA HYPOTHEEK AFLOSSEN IN OSS EEN MOGELIJKHEID?

Wanneer u een hypotheek afsluit, dan wordt in het hypotheekcontract onder andere vastgelegd wat de hypotheekrente is en u spreekt een looptijd af. Maandelijks betaalt u in de meeste gevallen een vast bedrag. In dit bedrag zit normaliter een stuk aflossing en hypotheekrente. Zo heeft u aan het einde van de looptijd uw hypotheek afgelost en is de woning officieel uw eigendom. Maar omdat het meestal een lange looptijd betreft, kan er veel gebeuren. Zo bent u misschien in de mogelijkheid om extra hypotheek af te lossen.  Voordat u dit gaat doen, is het verstandig om hiervoor betrouwbaar advies in te winnen bij een hypotheekadviseur.

U gaat voor de eerste keer een woning kopen, u gaat uw tweede woning kopen, u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies. Vooraf weet u altijd wat de kosten zullen zijn, dit vertellen wij u tijdens het eerste gesprek. Voor de kennismaking brengen wij geen kosten in rekening.

Of u nu huurt of een koopwoning in bezit heeft, verzekeringen zijn onlosmakelijk verzonden met ontzorgen. Het zorg voor uw partner en u zelf. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Transparant en duidelijk, altijd.

Een camper aanschaffen, een nieuwe auto of tijdelijk extra geld nodig? Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Snel duidelijk over de aanvraag, je kunt snel over het geld beschikken.

Zakelijke financieringen ingewikkeld? Met onze jarenlange ervaring weten wij de weg te vinden. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, gratis intake!

WAAROM EXTRA AFLOSSEN HYPOTHEEK IN OSS GOED OVERDENKEN?

Tijdens de looptijd van uw hypotheek kunt u een erfenis ontvangen of misschien heeft u lange tijd gespaard? Wanneer u extra geld ter beschikking heeft, dan kan het zeker geen kwaad om te overwegen of extra aflossen op de hypotheek in Oss een mogelijkheid is. Dit kan zeker voordelig zijn voor u, maar hierdoor kan het zijn dat u niet aan eventuele andere zaken denkt. Daarom is een goed hypotheekadvies nodig. Er kunnen namelijk zaken spelen, waar u het bedrag misschien beter aan kunt besteden, zoals een verbouwing, pensioen of misschien wilt u wel een lange reis maken? Samen met een hypotheekadviseur krijgt u een beter inzicht in het financiële plaatje en kunt u gemakkelijker bepalen of extra aflossen voor u inderdaad de meest gunstige oplossing is.

KOM VOOR HYPOTHEEK AFLOSSEN IN OSS WILMS HYPOTHEKEN

Wilt u extra aflossen en wilt u zeker weten of dit de beste oplossing voor u is? Wanneer u in Oss of omgeving woont, dan kunt u hiervoor het beste een vrijblijvende afspraak maken met Wilms Hypotheken. Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële wereld en op de hypotheekmarkt, zijn wij de beste partij voor onafhankelijk en eerlijk advies. Wij stellen u centraal en zetten alle zaken op een rijtje. Uiteindelijk kunt u zo zelf de beslissing nemen of u extra wilt aflossen of dat u meer baat heeft bij een andere investering.

Maak vrijblijvend een afspraak met Wilms Hypotheken

© Wilms