Geestakker fantastische woning Nuenen Gerwen SLIMVANWILMS

TE KOOP

We hebben er weer een!

Een prachtige en stijlvolle 2-onder-1-kapwoning met alle ruimte voor jou en jouw gezin. Van een royale woonkamer, moderne keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers, een fijne tuin en een handige inpandige garage, deze woning heeft het allemaal! Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 14 zonnepanelen en energielabel A.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op korte afstand, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Bovendien geniet je van een groene en rustige woonomgeving, met diverse natuurgebieden in de nabije omgeving.

Indeling:
Bij binnenkomst in de hal word je verwelkomd door een fraaie tegelvloer, schuurwerk wanden en een praktische garderobe nis. De hal biedt toegang tot het moderne toilet, de vernieuwde meterkast en de ruime woonkamer. De vaste trap leidt naar de eerste verdieping en het toilet is deels betegeld met inbouwcloset, natuurlijke ventilatie en fonteintje.   De breed opgezette woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde en voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden, hardhouten kozijnen en openslaande tuindeuren naar de achtertuin.

Middels een open doorloop bereik je de keuken in de uitbouw. Het betreft een grote leefkeuken met uitzicht op de achtertuin. Deze is voorzien van een composiet aanrechtblad met bar, 5-pits inductie fornuis (Siemens), rvs-afzuigkap, rvs-spoelbak, Siemens vaatwasser en –oven, Siemens Koel-/vrieskast, diverse onder- en bovenkasten, Plieger keukenboiler en deur naar de achtertuin.  De inpandige garage bereik je via de keuken en is voorzien van een tegelvloer, unit vloerverwarming (alleen in de keuken), unit zonnepanelen, spoelbak en elektrische sectionaaldeur met toegang tot de voorzijde van de woning.

1e verdieping:
Middels de vaste trap in de hal bereik je de 1e verdieping. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van laminaatvloer, structuurverf behang, dakkapel, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en met de hand bedienbare rolluiken. De aan de achterzijde gelegen kamers beschikken over een laminaatvloer, stucwerk wanden, dakkapel, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en met de hand bedienbaar rolluik. Een van deze kamers is op dit moment in gebruik als inloop kledingkast.    De vernieuwde luxe en compleet ingerichte badkamer is voorzien van een witte wandtegel en grijze vloertegel, groot ligbad, royale inloopdouche met rainshower, inbouw closet, wastafelmeubel met spiegel (incl. verwarming), vloerverwarming door middel van doorgeluste leiding van designradiator, inbouwspots en Velux dakraam.

2e verdieping:
Vanuit de eerste verdieping, middels een vaste trap, krijg je toegang tot de bergzolder met dakraam, opstelling CV-ketel, aansluiting witgoed en laminaatvloer.

Tuin:
De op het oosten gelegen privacy biedende achtertuin met terras aan huis is voorzien van gazon, borders, omheining van houten schuttingen en 2de terras achter in de tuin gelegen. Tevens is er diverse sfeervolle beplanting.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1985;
Perceeloppervlakte: 257m²;
Inhoud: 476m³;
Woonoppervlakte: 121m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
Voorzien van 14 Solarpanel suntech STP280 zonnepanelen (2014) en in 2022 een vernieuwde Solis 4.0 kW 5G 2MPPT 1-fasig – DC omvormer;
Verwarming middels CV-combiketel en gedeeltelijk vloerverwarming;
Warm water middels CV-combiketel (Remeha 2018, eigendom) en Elektrische boiler (eigendom);
Energielabel A;
Airco in woonkamer SRK/SRC 50 ZS-WF(SET) geplaatst in 2023;
Oprit met halfronde Aadler overkapping;
Nieuwe garagedeur Hormann Reno-Matic sectionaldeur 2023;
Eiken parketvloer in de woonkamer in 2018 gerenoveerd en in 2023 onderhouden;
Aluminium veranda achter geplaatst in 2022;

Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.